Pakket ZILVER:

Toolbox

 

Je wilt aan de slag met co-creatie met patiënten en je vraagt je af: Hoe dan? Met wie? Welke methodieken kan ik toepassen? Welke methodieken zijn passend in de verschillende fases van mijn project, ontwikkeling of onderzoek? 

In de Toolbox Samenwerken met patiënten vind jij de antwoorden op deze vragen en word jij stap voor stap begeleid in het vandaag moeiteloos starten met co-creatie. 

Door middel van de filters krijg jij de methoden die passen bij jouw specifieke vraag. De stappenplannen zijn helder en overzichtelijk. De mooi ontworpen templates helpen en inspireren jou. Met de checklists zorg je ervoor dat je niets vergeet. 

De toolbox inspireert jou ook door middel van vele ervaringsverhalen van zowel patiënten als professionals. 

De vraag en antwoordmodule is de kers op de taart. Want alle vragen waar jij vast en zeker ook mee speelt, zijn beantwoord! 

De complete toolbox geeft jou meer dan genoeg houvast om zélf te leren samen te werken met patiënten en cliënten. 

Voor wie? 

Voor iedereen die wil co-creëren. Of je nou aan de slag bent met innovatie- implementatie- of transformatie processen. Of je nu een sociale of digitale verandering wil doorvoeren. Of je bent aan de slag met een (participatief) wetenschappelijk of actieonderzoek. Ook heel geschikt voor beleidsmakers die in het vormgeven van beleid gelijkwaardig willen samenwerken met de mensen voor wie jij het doet. 

 

Kortom: Als je aan de slag gaat met dit pakket dan ga jij co-creëren met behulp van:

 

Toolbox basis licentie (1 jaar)

 

Je krijgt een jaar lang toegang tot:

▢  Veertien uitgewerkte co-creatie methode stappenplannen.

Deze methodes zijn in co-creatie met patiënten en professionals uit het werkveld van Zorg en Welzijn ontwikkeld en zijn zo praktisch omschreven dat je er meteen mee aan de slag kunt.

▢  Door het selectiefilter kun je die methoden zoeken die passen bij jouw doel, projectfase, vaardigheden of beschikbare tijd.

▢  Verder krijg je toegang tot de mooi en praktisch vormgegeven downloads.

▢  Ook leer jij van:

  • Vraag en antwoord module binnen de Toolbox
  • Ervaringsverhalen binnen de Toolbox
  • Do it yourself. Ga aan de slag, probeer de methodes uit en leer al doende co-creëren!

▢  En deel jij door middel van de:

  • IKOcreate community waarbinnen je vragen kan stellen aan medecursisten, met en van elkaar kunt leren en je ook vragen kan stellen aan het team van IKOcreate.

 

Koop dit pakket
Wat is de investering
Meer informatie

Kijk op onze homepagina voor meer veelgestelde vragen of klik hier.

Hier wil ik meer over weten!

Neem contact met ons op bij interesse of vragen over dit pakket.

CONTACT