Over ons

 

 

IKOcreate Founder

 

Al twintig jaar ben ik werkzaam op het gebied van patiëntenparticipatie binnen wetenschappelijk onderzoek, bij innovaties en transformaties in de zorg. Ik heb een achtergrond als medisch socioloog en ben ervaringsdeskundige. Zeven jaar geleden heb ik IKONE opgericht met als doel gelijkwaardige samenwerking met patiënten op organisatieniveau te realiseren. Middels IKOcreate wil ik al onze kennis en ervaring overbrengen zodat jij daar concreet en moeiteloos mee aan de slag kan. Zodat jij vandaag nog kan starten met co-creatie!  

 

 

Waarom IKOcreate?

 

IKOcreate is een product van Stichting IKONE. Stichting IKONE helpt organisaties in zorg en welzijn om op organisatieniveau gelijkwaardige samenwerking met patiënten en cliënten te bereiken. We ontwikkelen workshops, cultuurprogramma's en methodieken, faciliteren allerhande co-creatie sessies  en adviseren om impact te maken met participatie. We maken grote impact door deze activiteiten. Maar we willen nog meer organisaties bereiken. Daarom is het nu de tijd om organisaties te leren zélf de samenwerking met patiënten, cliënten en naasten op te pakken.

IKOcreate is er voor onderzoekers, beleidsmakers, zorgprofessionals, innovators en andere leergierigen. Ga aan de slag en ervaar de impact van patiëntenparticipatie zelf! 

Ontmoet het team

 

We zijn een groep van gepassioneerde professionals die hun kennis en ervaring met patiëntenparticipatie graag wil delen. 

Herma Ronda

Onderwijskundige

Programmamaker

Nienke Nekeman 

Officemanager

Chief Happiness Officer

Anne-Miek Vroom 

Medisch socioloog

Senior adviseur - instructeur